Schildersbedrijf Mellink Schilders B.V. in Enschede is een modern en vakkundig schilders-, behang- en glaszettersbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring.

Glaszettersbedrijf
Mellink Schilders Enschede Over ons schildersbedrijf
Schildersbedrijf

Mellink Schilders Enschede Over ons afwerkingsbedrijf
Afwerkingsbedrijf

Over ons

Mellink Schilders B.V. is een modern schildersbedrijf dat kan bogen op meer dan 80 jaar ervaring in de schildersbranche. Bij ons bedrijf staat momenteel de derde generatie Mellink aan het roer. Dankzij ons vaste personeelsbestand van tien vaktechnisch gediplomeerde medewerkers heeft u altijd met dezelfde mensen te maken. Dat geeft rust en zekerheid.

Mellink Schilders is weliswaar gevestigd in Enschede, maar komt in heel Oost- Nederland goed uit de verf. We staan niet alleen bekend om ons vakkundige schilderwerk, maar ook vanwege de keurige afwerking en de heldere afspraken vooraf. Zijn onze medewerkers klaar met de klus, dan zult u daar – afgezien van het strakke schilderwerk – niets meer van merken. Uw spullen worden altijd vooraf netjes afgedekt en alles wordt aan het eind van de werkdag opgeruimd. Onze duidelijke offertes zijn goed onderbouwd, zodat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

De naam Mellink is niet alleen bekend als schilders-, behang- en glaszettersbedrijf. Ook als stukadoor en afbouwbedrijf wordt steeds meer een beroep op ons gedaan. Het snel en adequaat uitvoeren van herstelwerkzaamheden wegens brand of waterschade is eveneens een belangrijke specialiteit van Mellink Schilders.

Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. semi-overheden, bankinstellingen, advocaten, notarissen, bedrijven, verenigingen van eigenaren en natuurlijk ook particulieren.

In onze vestiging aan de Ribbeltsweg 39 te Enschede beschikken wij over een moderne werkplaats met kantoor en voldoende parkeergelegenheid.

Wij zijn aangesloten bij:

Mellink Schilders - Erkend Leerbedrijf - Savantis

Mellink Schilders - Onderhoud NL