Schildersbedrijf Mellink Schilders B.V. in Enschede is een modern en vakkundig schilders-, behang- en glaszettersbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring.

Mellink Schilders Enschede erkend schildersbedrijf
Buitenschilderwerk Overijsselse Postzegelveiling Enschede
Mellink Schilders Enschede erkend schildersbedrijf
Schilderwerk van groene wand Radio en TV Enschede

Mellink Schilders Enschede erkend schildersbedrijf
Buitenschilderwerk balustrade balkons Wilhelminaflat Enschede

Erkend schildersbedrijf in Enschede voor binnen- en buitenschilderwerk

Schildersbedrijf Mellink Schilders in Enschede verzorgt het binnen- en buitenschilderwerk, zowel voor particulieren als bedrijven. Alle soorten materialen kunnen door ons worden behandeld, van hout tot steen, van metaal tot kunststof.

Vooraf krijgt u een gedegen advies. Bij bezichtiging van het project nemen we gezamenlijk uw wensen door. Indien u nog niet uit de kleur bent, adviseren wij u graag. Ook over de tijd wanneer de werkzaamheden plaats moeten vinden, maken we duidelijke afspraken.

Natuurlijk wilt u dat het schilderwerk niet alleen fraai, maar ook duurzaam is. Daarom besteden wij veel aandacht aan de ondergrond: mooi schilderwerk waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft staat of valt immers met een goede ondergrond. Mellink Schilders zorgt voor de juiste voorbehandeling, zodat uw houtwerk of metalen onderdelen beschermd worden tegen weersinvloeden. Zo blijft u jaren plezier houden van uw investering.

Als we eenmaal aan het werk zijn, zorgen wij er voor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van onze aanwezigheid. Alles wordt keurig netjes afgedekt en materialen en gereedschappen worden aan het eind van de dag opgeruimd.

Mellink Schilders werkt uitsluitend met topmerken en gerenommeerde produkten, die in onze jarenlange ervaring hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben.