Schildersbedrijf Mellink Schilders B.V. in Enschede is een modern en vakkundig schilders-, behang- en glaszettersbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring.

Mellink Schilders afwerking bewapening Enschede
Gevelrenovatie bedrijfspand Enschede
Mellink Schilders afwerking woonhuis Enschede
Afwerking Balengebouw Enschede Mediahuis Twente

Mellink Schilders Afwerking monumentale boerderij Enschede
Afwerking monumentale boerderij Enschede

Afwerkingsbedrijf Enschede

Behangen
Afwerkingsbedrijf Mellink houdt van klussen klaren, dus we zijn een ster in het afwerken van woningen en bedrijfspanden. Waarom zou u zelf aan de slag gaan met behangkwast en -tafel, als u het ook over kunt laten aan een van onze professionals? Wij hebben jarenlange ervaring met behangen en hebben de muur in een handomdraai verfraaid. Met behang is heel veel mogelijk. U kunt kiezen voor een effen kleur, maar ook klassieke of trendy dessins of zelfs fotoprints behoren tot de opties.

Glasweefselbehang
Voor wanden die oud, poreus of beschadigd zijn, is glasweefselbehang een prima oplossing. Glasweefselbehang versterkt oude wanden, stoot water en vocht af en is brandveilig. Het is eenvoudig te reinigen en is in allerlei designs mogelijk. Zelfs uw bedrijfslogo kan op het behang gedrukt worden. Kortom: met behang kunt u heel eenvoudig de sfeer van een vertrek bepalen. Mellink werkt uitsluitend met de beste merken behang, zodat u verzekerd bent van een mooi en duurzaam resultaat.

Exclusieve wandversiering
Houdt u niet van behang, maar heeft u liever een originele, exclusieve wandversiering, dan kunt u Mellink eveneens inschakelen. Wij kunnen diverse vormen van decoratieve wandafwerking voor u verzorgen, zodat u zich met uw in het oog springende wand kunt onderscheiden.

Airless spuittechniek
Gaat u liever voor spuitwerk, stucwerk of sierpleisterwerk, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Niet alleen wanden kunnen door middel van de relatief nieuwe Airless spuittechniek gespoten worden, ook plafonds knappen op van deze mooie afwerkingsmethode. Het opspuiten van latex met een Airless spuit heeft meerdere voordelen: het resultaat is een mooie, strakke afwerking van uw wand of plafond, het is snel en goedkoop.

Stucwerk
Voor stucwerk bent u bij Mellink aan het juiste adres. Het lijkt misschien eenvoudig, maar stukadoren is echt een taak voor een specialist. Goed gereedschap en materiaal is slechts het halve werk. Wij hebben ervaren vakmensen in huis die uw wand of plafond op professionele wijze afwerken. Goed stucwerk is niet alleen de basis voor een metamorfose (na het stucen kunt u een muur behangen of schilderen), het heeft nog meer voordelen. Zo kan stucwerk gebruikt worden voor isolatie en vochtregulatie en het brandveiliger maken van een pand.

Sierpleisterwerk
Voor nog meer gemak kiest u bijvoorbeeld voor sierpleisterwerk (korreltjes in de afwerking), of gekleurd stucwerk. Dan hoeft de wand niet meer geschilderd te worden en zijn kleine beschadigingen naderhand niet direct zichtbaar. Ideaal voor een gezin met kleine kinderen. Zit er in het bestaande stucwerk of sierpleisterwerk een scheur of beschadiging dan weten wij dit met een spack reparatie eenvoudig te verhelpen.

Gevelreparaties
Ook aan de buitenkant kan een pand beschadigd raken. Voor gevelreparaties schakelt u eenvoudig Mellink in. Wij worden regelmatig ingehuurd door makelaars en woningbouwverenigingen om gevelreparaties uit te voeren en wij kunnen bogen op een ruime ervaring. Door het herstellen van voegwerk of repareren van het metselwerk maakt uw pand direct een betere indruk én doet u het in waarde stijgen.