Schildersbedrijf Mellink Schilders B.V. in Enschede is een modern en vakkundig schilders-, behang- en glaszettersbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring.

Mellink Schilders buitenschilderwerk Enschede Step Up Now
Buitenschilderwerk Enschede Step Up Now
Buitenschilderwerk deuren Jacobuskerk Enschede Mellink Schilders
Buitenschilderwerk deuren Jacobuskerk Enschede

Buitenschilderwerk Theehuis De Boonekamp Hoge Boekel Enschede
Buitenschilderwerk Theehuis De Boonekamp Hoge Boekel Enschede

Erkend leerbedrijf

Mitchell en Shandro zijn als leerlingschilder in deeltijd aan het werk bij ons. In augustus 2020 beginnen zij aan de Schildersvakopleiding aan de Schilder^sCOOL in Hengelo. Ze houden er allebei van om dingen op te knappen. Wanneer het mooi in de verf staat, hebben zij eer van hun werk.

De Schildersvakopleiding is een initiatief van OnderhoudNL. Koninklijke OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie van specialisten die zich inzet voor professioneel vastgoedonderhoud. Aangesloten leden mogen het keurmerk OnderhoudNL voeren.

Op zoek naar een passende stageplek is Shandro samen met zijn studiebegeleider bij ons gekomen. Mitchell hoorde via familieleden van de mogelijkheden bij ons bedrijf. Als erkend leerbedrijf en lid van OnderhoudNL bieden wij Mitchell en Shandro de gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. Daarnaast kunnen zij hun ervaring uit de praktijk weer gebruiken op school.

Zowel Mitchell als Shandro zijn tevreden over de begeleiding en de afwisseling in hun werk. Verder kunnen zij goed opschieten met hun collega’s. Dat alles maakt dat zij het uitstekend naar hun zin hebben.

Ben jij ook op zoek naar een stageplek en volg je de Schildersvakopleiding? Neem dan eens contact met ons op. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn.