Schildersbedrijf Mellink Schilders B.V. in Enschede is een modern en vakkundig schilders-, behang- en glaszettersbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring.

Mellink Schilders buitenschilderwerk Enschede Step Up Now
Buitenschilderwerk Enschede Step Up Now
Buitenschilderwerk deuren Jacobuskerk Enschede Mellink Schilders
Buitenschilderwerk deuren Jacobuskerk Enschede

Buitenschilderwerk Theehuis De Boonekamp Hoge Boekel Enschede
Buitenschilderwerk Theehuis De Boonekamp Hoge Boekel Enschede

Erkend leerbedrijf

Marc Peereboom is als leerlingschilder in deeltijd aan het werk bij ons. Momenteel volgt hij de Schildersvakopleiding aan de Schilder^sCOOL in Hengelo. Hij houdt ervan om dingen op te knappen en werkt graag met zijn handen. Wanneer het mooi in de verf staat, heeft hij eer van zijn werk.

De Schildersvakopleiding is een initiatief van OnderhoudNL. Koninklijke OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie van specialisten die zich inzet voor professioneel vastgoedonderhoud. Aangesloten leden mogen het keurmerk OnderhoudNL voeren.

Op zoek naar een passende stageplek is Marc samen met zijn studiebegeleider bij ons gekomen. Als erkend leerbedrijf en lid van OnderhoudNL bieden wij Marc de gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. Daarnaast kan hij zijn ervaring uit de praktijk weer gebruiken op school.

Zoals Marc zelf aangeeft, krijgt hij een goede begeleiding en heeft hij leuk en afwisselend werk. Verder kan hij goed opschieten met zijn collega’s. Dat alles maakt dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft.

Ben jij ook op zoek naar een stageplek en volg je de Schildersvakopleiding? Neem dan eens contact met ons op. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn.