Schildersbedrijf Mellink Schilders B.V. in Enschede is een modern en vakkundig schilders-, behang- en glaszettersbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring.

Mellink Schilders Enschede Cookie Privacy
Buitenschilderwerk Enschede Step Up Now
Mellink Schilders Erkend Leerbedrijf Enschede
Buitenschilderwerk deuren Jacobuskerk Enschede

Mellink Schilders Erkend Leerbedrijf Enschede
Buitenschilderwerk Theehuis De Boonekamp Hoge Boekel Enschede

Erkend leerbedrijf

Mellink Schilders Erkend Leerbedrijf Enschede

Shandro is als leerlingschilder in deeltijd aan het werk bij ons. In augustus 2020 begint hij aan de Schildersvakopleiding aan de Schilder^sCOOL in Hengelo. Hij houdt er van om dingen op te knappen. Wanneer het mooi in de verf staat, heeft hij eer van zijn werk.

De Schildersvakopleiding is een initiatief van OnderhoudNL. Koninklijke OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie van specialisten die zich inzet voor professioneel vastgoedonderhoud. Aangesloten leden mogen het keurmerk OnderhoudNL voeren.

Op zoek naar een passende stageplek is Shandro samen met zijn studiebegeleider bij ons gekomen. Als erkend leerbedrijf en lid van OnderhoudNL bieden wij Shandro de gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. Daarnaast kan hij zijn ervaring uit de praktijk weer gebruiken op school.

Shandro is tevreden over de begeleiding en de afwisseling in zijn werk. Verder kan hij goed opschieten met zijn collega’s. Dat alles maakt dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft.

Ben jij ook op zoek naar een stageplek en volg je de Schildersvakopleiding? Neem dan eens contact met ons op. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden zijn.