Schildersbedrijf Mellink Schilders B.V. in Enschede is een modern en vakkundig schilders-, behang- en glaszettersbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring.

Glaszettersbedrijf Enschede Mellink Schilders Glaszetten Parochiehuis Jacobuskerk Enschede
Glaszetten Parochiehuis Jacobuskerk Enschede
Glaszettersbedrijf Enschede Mellink Schilders Glaszetten Elektramat
Glaszetten Elektramat Enschede

Glaszettersbedrijf Enschede Mellink Schilders Buitenschilderwerk en glaszetten woning Enschede
Glaszetten woning Enschede

Glaszettersbedrijf Enschede

Vanwege de stijgende criminaliteit is de vraag naar inbraakwerend glas groter dan ooit. Mellink heeft de kennis en middelen in huis om uw pand te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van beglazing, voor bijvoorbeeld energiebesparing of een andere vorm van verbetering van uw wooncomfort. Denk hierbij aan isolerend dubbelglas, veiligheidsglas, sierglas, kunstglas of zonwerende beglazing.

Mocht er onverhoopt toch bij u ingebroken zijn of heeft u glasschade na storm, dan zijn wij snel ter plaatse. Maar ook voor geplande renovatieklussen en nieuwbouwprojecten kunt u ons inschakelen. Bij onze erkende glaszetters is uw opdracht in betrouwbare handen.

Vooraf zullen wij duidelijke afspraken met u maken omtrent kosten en duur van de klus. Voor een goed advies over de juiste vorm van beglazing kunt u bij ons ook terecht.

Wanneer onze medewerkers bij u aan het werk zijn, zullen zij voor zo min mogelijk overlast zorgen. Wij werken netjes en efficiƫnt. Na afloop van de klus ziet u alleen het glasheldere resultaat.

Mellink is glaszetter voor semi-overheden, bankinstellingen, advocaten, notarissen, bedrijven, verenigingen van eigenaren en natuurlijk ook particulieren.